HP IRS biedt gratis* remote support voor HP servers, HP Storage, HP network devices en multi vendor producten. IRS bewaakt remote alle systemen met behulp van uiterst veilige encryptietechnologie. Via de Insight Online Portal krijgt u overzichten van alle apparatuur die bij uw klant staat, inclusief een overzicht van de daarop geldende contracten/garantievormen. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is ons ID in de IRS installatie op te geven als Preferred Service Provider.

De voordelen van HP Insight Remote Support:

  • Eenvoudige, betrouwbare 24-uurs bewaking van servers, storage en netwerk, probleempreventie en -oplossing;
  • Vrijwel continue, automatische remote incidentbewaking met geavanceerde foutdetectie en -melding;
  • Genereert serviceverzoeken naar de supportdesk van HP en 2Repair-IT bij problemen met servers, netwerken en storage;
  • Helpt u om problemen actief te voorkomen en technische problemen snel en accuraat op te lossen;Tijd- en kostenbesparend omdat potentiële onderbrekingen worden voorkomen. Door snellere kwalificatie van het probleem treedt minder downtime op.

Er zijn twee Insight Remote Support oplossingen voor specifieke doelgroepen:

IRS Standard voor omgevingen tot 50 systemen. Elementaire remote bewaking, diagnose, meldingen/advies en serviceverzoeken. HP IRS Standard vereist een Windows HP ProLiant server die gedeeld kan worden met andere applicaties, dit kan een virtual machine zijn.

IRS Advanced voor omgevingen tot 3000 systemen. Uitgebreide remote bewaking, diagnose, meldingen/advies en serviceverzoeken. Het stelt ons in staat om u een hoge mate van proactieve support te leveren. HP IRS Advanced is geïntegreerd in HP SIM. Een vereiste is dat u zelf een SIM installatie beschikbaar heeft met een eigen dedicated Central Management Server (CSM).

Het gebruik van IRS levert minder downtime en een kostenreductie op.

* Beide IRS oplossingen zijn zonder extra kosten beschikbaar voor klanten met een geldige HP garantie, Care Pack of supportcontract. Voor tarieven van een IRS installatie op uw omgeving kunt u contact met ons opnemen; 088-2737247.