Nieuws

2Repair IT waardeert uw feedback

Uw feedback is van belang voor u en voor 2Repair IT. Hoe kunt u feedback geven? HP Inc. en Hewlett Packard Enterprise sturen u met enige regelmaat vragenlijsten toe via de mail. Door deze in te vullen kunt u aangeven … Lees verder Lees meer »

Kennissysteem voor klanten beschikbaar

Op 2 november 2015 hebben wij het Kennissysteem voor klanten beschikbaar gesteld. Het Kennissysteem is beschikbaar in onze service portal. Hier vindt u informatie over allerlei onderwerpen zoals het aanmaken van logbestanden, een format voor het aanmelden van storingen en onze algemene … Lees verder Lees meer »

Wij zijn úw HP Preferred Service Provider

Sinds 2010 staan wij bekend als úw officiële HP Service Delivery Partner. Een betrouwbare en flexibele partner voor al uw hardware storingen aan HP apparatuur van de zakelijke lijn van HP Enterprise en HP Inc. U kunt storingen bij ons aanmelden via E-mail, … Lees verder Lees meer »

Opsplitsing HP

Op 6 oktober 2014 kondigde HP aan zich op te splitsen in HP Inc. en HP Enterprise. De opsplitsing zal op 1 november 2015 voltooid zijn. Wat zijn voor u de gevolgen voor de samenwerking met 2Repair IT? U zult … Lees verder Lees meer »

Maatwerkcontract

Naast de bekende HP Care Packs bieden wij u ook de mogelijkheid om uw HP omgeving op te laten nemen in een 2Repair-IT Maatwerk contract. Dit contract kan worden afgesloten als “Building block” op de lopende fabrieksgarantie of HP Care … Lees verder Lees meer »

Vakantiestress?

Nog even en dan starten de zomervakanties al weer. Benodigde informatie en gegevens over de verstoringen gaan dan vaak met de werknemer mee op vakantie. Zorg voor een tijdige overdracht van de kennis en voorkom stress. Daarnaast kunt u 24×7 … Lees verder Lees meer »

2Repair-IT dankt u!

Vandaag is het zover, 2Repair-IT bestaat 5 jaar! Mede dankzij u zijn wij gegroeid tot de organisatie die we nu zijn. Wij danken u voor uw steun en vertrouwen in de afgelopen 5 jaar. Wist u dat… …wij in 5 … Lees verder Lees meer »

HP Generatie 9 Devices

Recent heeft HP de Generatie 9 servers en blades aangekondigd. Misschien bent u nu bezig de eerste modellen bij uw klanten te plaatsen. Daarom zijn wij extra trots om mee te delen dat al onze engineers nu ook gecertificeerd zijn … Lees verder Lees meer »